Innovating Together

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkopen wij technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige (repeat) productie vervaardigd worden.

Samen met u bedenken wij een passende oplossing voor technologische vraagstukken van elk niveau. Van eenvoudige componenten tot op maat gemaakte oplossingen. Wij streven er naar om een lange termijnrelatie met u op te bouwen.

Samen creëren we toepassingen op basis van de nieuwste technologieën.


Vanuit technologie ontwikkelen en realiseren we nieuwe producten en oplossingen voor diverse markten. Dankzij deze unieke marktpositie staan wij in het middelpunt van innovatie. Door deze kennis met u te delen, helpen wij u te profiteren van nieuwe kansen in de markt. Zo is Witec uw partner gedurende de gehele levenscyclus van een product of systeem.

Naast productinnovatie besteedt Witec continu aandacht aan procesinnovatie. Dankzij onze geoptimaliseerde processen en moderne productiefaciliteiten positioneren we onszelf als een betrouwbare partner voor de lange termijn, waarbij kwaliteit en performance centraal staan.

Geoptimaliseerde processen

Witec onderscheidt zich door het vervaardigen van producten te benaderen als het toepassen van bewerkingsprocessen. Ieder product kan worden gecreëerd door een deelverzameling toe te passen uit alle geoptimaliseerde processen.

Witec beschouwt ieder product als een andere verschijningsvorm van dezelfde processen. Door deze procesbenadering kan Witec producten van constante en hoge kwaliteit garanderen.

Witec beschikt over diverse inkoopkanalen in lagelonenlanden die geheel aan de kwaliteitsrichtlijnen voldoen. Witec is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 13485:2016.

Witec is uw partner gedurende de gehele levenscyclus van een product of systeem.

Innovating together.

Productiehal Witec Nederland in Stadskanaal
Naar boven