Innovating Together

In de fijnmechanische techniek ontwikkelen, produceren en verkopen wij technologisch vernieuwende producten en assemblages die in seriematige (repeat) productie vervaardigd worden.

Samen met u bedenken wij een passende oplossing voor technologische vraagstukken van elk niveau. Van eenvoudige componenten tot op maat gemaakte oplossingen. Wij streven er naar om een lange termijnrelatie met u op te bouwen.

Samen creëren we de technologie van de toekomst

Doordat wij werkzaam zijn in diverse markten kunnen we de opgedane kennis toepassen in het produceren en ontwikkelen van nieuwe producten. Dankzij deze unieke marktpositie staan wij in het middelpunt van innovatie. Door deze kennis met u te delen, helpen wij u te profiteren van nieuwe kansen in de markt. Waardoor Witec uw partner is gedurende de gehele levenscyclus van een product en of systeem.

Door constante innovatie en onze optimale processen en moderne productiefaciliteiten positioneren we onszelf als een betrouwbare partner voor de lange termijn, waarbij kwaliteit en performance centraal staat.

Witec benadert ieder product als een unieke verschijningsvorm van een combinatie van  bedrijfsprocessen. Dit geldt zowel voor de ontwikkeling, productie als assemblage.

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk van toeleveranciers die geheel aan onze kwaliteitsrichtlijnen voldoen. Witec is gecertificeerd volgens ISO 9001:2015 en ISO 13485:2016.

Let's innovate together

Productiehal Witec Nederland in Stadskanaal

Wij staan u graag persoonlijk te woord

Jan Hoekstra

Jan Hoekstra, Innovatiemanager at Witec

Innovatiemanager

+31 (0)6 1000 4513

Jeroen de Graaf

Jeroen de Graaf, Projectmanager at Witec

Projectmanager

+31 (0)6 2019 7329

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

* Verplichte velden

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

* Verplichte velden

Naar boven